Solutions

Hver dag bruker millioner av mennesker løsninger som er laget av Knowit Solutions. Vi som jobber her er sultne på å lære og liker å dele kompetansen vår – både med kolleger og omverdenen.

Solutions

AMAZON, RE:INVENT, AWS

Maximising AWS re:Invent 2019

Amazon Web Services' developer conference AWS re:Invent is just around the corner, and just as usual, it will be hosted in fabulous Las Vegas.

This will be my 4th AWS re:Invent, and I've started to learn how to survive the week and how to get the most out of it. My intention is to try and share what I have learned over the years, so you can relax and just enjoy this amazing experience.


SIKKERHET

Passordekspertens beste råd: Glem passordene du sjelden bruker


Passordeksperten Cecilie Wian forklarer hvorfor passord til datingsider ofte inneholder sexreferanser og hvorfor du gjør rett i å glemme unødvendige passord.


VIRTUAL REALITY

Nå kommer gjennombruddet for virtuell virkelighet

For noen måneder siden fikk jeg tilbud om å prøve ut et virtuelt headset av en kollega på jobb, og ble umiddelbart bergtatt av opplevelsen. Det var en utrolig følelse å komme inn i en virtuell verden som faktisk var overbevisende for alle sansene. Jeg ble sulten på mer, og bestemte meg for å reise til Silicon Valley i California for å lære om teknologien som snart vil forandre verden.


IT

Elefanten i rommet – hva er det vi driver med?

IT er et morsomt og spennende yrke i kontinuerlig utvikling. Jeg er glad i yrket mitt og opplever det som både teknisk krevende og givende på én og samme gang.


DEVOPS

Fra Smidig til DevOps til Kontinuerlig Produktutvikling i Autonome Team?

DevOps (Development og Operations) er et begrep som benyttes for å referere til et kulturelt skifte. Det er et sett av praksiser som underbygger samarbeid og kommunikasjon mellom utvikling, drift og testing med automatiserte prosesser for levering av programvare og infrastrukturendringer.


CHATBOTS

Sundt Chef – en chatbot for lunsjen

Forrige påske flyttet Knowit Oslo til splitter nye lokaler i Sundtkvartalet, Lakkegata 53. Her deler vi kantina med blant annet IBM, Skanska og Mattilsynet. Sundt Chef er en bot for Slack som gir deg lunsjmenyen på Sundtkvartalet. Boten bruker Googles Dialogflow for å kunne tilby et “conversational interface”, og Google Cloud Functions for “serverless” funksjoner som laster ned HTML, trekker ut lunsjmenyer og lager meldinger formatert for Slack.


DESIGN

Er du UX-er?

Mange utviklere ser ut til å ha funnet et fellesbegrep for designere der alle kategoriseres som «UX-er». Som designer føler jeg det er rom for en liten oppklaring.


Abonner på vårt nyhetsbrev