Skip to content

Muligheter, fokus og fart i skyen

I Knowit har vi jobbet med skyløsninger lenge, men vi har kanskje ikke vært så flinke til å fortelle om det. Oppdragene kommer inn og vi løser det på beste måte, uten å alltid si hvordan. Det har vi nå tenkt til å gjøre noe med.

Fokus på verdiskapning

Skyteknologi handler om mer enn det å bli kvitt serverene i kjeller`n som må driftes, oppdateres og byttes ut med jevne mellomrom. Det handler om muligheter, fokus og fart! Skyplattformene tilbyr et stort antall verdiøkende tjenester vi enkelt kan ta i bruk. Fokuset må være på å skape verdi for kunden eller brukeren, ikke på CPU-kraft eller minne. Vi er avhengige av full fart fremover for å fortsette nyskaping og vekst i det norske og internasjonale markedet, det tror jeg vi alle er enige om.

1_cU1q7tQXXVfPUH2GF-K3Sg2

“Vi tydeliggjør vår satsning på skyteknologi, jeg skal fortelle deg hvorfor”
- Kristoffer Gudmundsen, Knowit

Sterkere sammen fra start

Vi ønsker ikke å være din lisenspartner på Office 365. Vi vil være din rådgiver og partner når det kommer til strategi, utvikling og innovasjonsprosesser. For vi er skikkelig gode på innsikt og design, arkitektur og utvikling og ikke minst det å lede og drive prosjekter fremover.

"Ved å satse på skyteknologi frigjøres ressurser som du heller kan bruke på innovasjon og å skape nye verdier."

Hvor starter man?

Vi skal være de første til å innrømme at dette ikke er lett. Hvor starter vi? Hva skal bli der det er, og hva skal flyttes? Vi ønsker å komme med forslag, sparre muligheter og finne veien sammen. Om du har en ny tjeneste som skal utvikles med utgangspunkt i skyteknologi, eller løfte eksisterende applikasjoner og løsninger på ny plattform, så er vi der med vår kunnskap og kapasitet. Gjør vi dette sammen over tid, så blir det suksess! Sammen skaper vi løsninger som er tilpasset fremtiden og enkelt kan endres i takt med ny teknologi og brukerbehov.

“Vi ser et sug i markedet etter denne kompetansen, som vi i Knowit har og skal bli enda bedre på fremover.”

Hvilken sky skal jeg velge?

I Knowit er vi partner med alle de store leverandørene av skyplattformer i Microsoft Azure, Google Cloud og Amazon Web Services. Hvilken av disse du har eller velger er opp til deg, vi rådgir gjerne. Vi legger kompetanseplaner og sertifiserer oss jevnlig i samarbeid med skyleverandørene slik at vi kan dokumentere at vi vet hva vi driver med. Ukentlige workshops, kunnskapstørste kollegaer og en enorm gjennomgående satsning på å holde oss oppdatert på det nyeste har topprioritet.

Fremtidsplanen er klar

De neste ukene kommer et antall artikler som forteller mer om vår satsning, og hvordan vi ønsker å hjelpe flere av kundene våre med deres skysatsning. Vi ser et sug i markedet etter denne kompetansen, som vi i Knowit har og skal bli enda bedre på fremover. De nye spennende initiativene rundt digitalisering kommer til å handle mye om skyteknologi, og som minimum en hybrid mellom det tradisjonelle og det nye. Dette synes vi er kult og her skal vi være best i klassen. Disse prosjektene vil vi være med på.

Ønsker du å lese mer om hva vi gjør, klikk her eller ta gjerne kontakt.