Skip to content

Disse podcastene og appene bør du ikke gå glipp av i sommer

I Knowit Insight er vi opptatt av å holde oss faglig oppdatert og vite hva som skjer i markedet. Ny kunnskap og inspirasjon får vi ofte gjennom podcaster og apper. Sommerferien er for mange rett rundt hjørnet, og dette er en fin tid til litt faglig påfyll - uavhengig av om du går i fjellet, sykler Norge på langs eller slapper av i sola. Derfor har vi valgt å dele våre beste tips til gode podcaster og konkrete episoder, i tillegg til apper vi mener alle bør ha gjennom sommeren. 

 

 

Podcast 🎧

Uke 26 - The Knowledge Project: #103 Effortless Mindfulness


Uke 27 - All In med Oslo Business Forum: Hvordan bygge kapasitet for innovasjon?


Uke 28 - Reply All: #102 Long Distance og #103 Long Distance, Part 2 (#164 Long Distance: The Real Alex Martin)


Uke 29 - Expontential View: IKEA: Making a $40 billion Company Climate Postive


Uke 30 - Smidig Podden: Organisering, tverrfaglige-team og samarbeid 

 

Uke 31 - Killer Innovations with Phil McKinney: Overcoming Innovation Regrets


Apper 📲

Uke 26 - Headspace                                                         

Med meditasjons-appen Headspace får du hundrevis av guidede meditasjoner som hjelper deg med å redusere stress og få økt tilstedeværelse. Ønsker du å lære mer om mindfullness anbefaler vi å sjekke ut podcasten The Knowledge Project og episode #103 “Effortless mindfullness” - linket til i bildet nedenfor.

Finn din tur i sommer blant tusenvis av turforslag og hytter i hele Norge. Du kan filtrere på ulike typer turforslag som for eksempel fotturer, eller sykkelturer. Turene er merket med vanskelighetsgrad, så her finner man noe for alle - linket til i bildet nedenfor.

UT.no

 Uke 28 - Nabobil & Sammevei

Det blir mange timer i bil på de fleste av oss i sommer når Norges langstrakte land skal besøkes. Mangler du bil eller transport på et strekke i sommer anbefaler vi å sjekke ut appen Nabobil og Sammevei. Enkelt, billig og bærekraftig.

 
Nabobil.noSammeveiUke 29 - Hjelp 113                                                           

Når uhellet først er ute og man trenger hjelp, er denne appen fra Norsk Luftambulanse veldig nyttig! Man kan ringe nødsentralen via appen og den vil da automatisk dele koordinatene du befinner deg på. Appen inneholder også plassering og informasjon om hjertestartere i Norge. Denne appen bør alle ha! - linket til i bildet nedenfor.
 

113
Uke 30 - Eventbrite                                                         

Få oversikt over eventer og arrangementer som foregår der du er, når du er der. Det er utrolig hvor mange små tilstelninger av ulike arter som foregår rundt om i vårt langstrakte land. Hva er vel bedre enn å oppleve lokal kultur og bli tipset om happenings? - linket til i bildet nedenfor.

Eventbrite

Uke 31 - Duolingo 
                                                         
                                        
Nå som det går mot lysere tider og verden åpner opp, kan det være lurt å benytte tiden til å lære seg ett eller flere nye språk. Da anbefaler vi appen Duolingo – en av de beste måtene å lære et nytt språk på. Duolingo har spill, skreddersydde øvelser og umiddelbar resultatmåling, som sikrer at du alltid vet hvordan du ligger an på veien mot målet om å lære ditt neste språk. - linket til i bildet nedenfor.
                  
Duolingo

Disse kan nytes om du ligger og slapper av på et svaberg, er på reisefot eller er på vei opp en fjelltopp – lytt, last ned og nyt ☀️

God sommer! 


Om Knowit

Knowit Insight bistår virksomheter med digitale transformasjoner og strategiske problemstillinger. Som en del av Skandinavias største kompetansemiljø på innovasjon, Business Agile, bruk av Data og Analytics samt intelligent automasjon, vil vi gjerne bistå din organisasjon med å ta det første steget på veien mot å sikre at strategisk forankring slik at hele organisasjonen jobber i samme retning.
Les mer om eller kontakt Knowit Insight her.