Skip to content

Best of: Autumn 2021

Da er det 1. desember og vi har allerede tent det første adventslyset. Det har vært en travel høst for de fleste med mye på agendaen, samt mange konferanser og arrangementer. Hvis du er nysgjerrig på hva folk i Knowit har drevet med i det siste, så kan du ta en titt på videoene her 😍


BESTOF_Autumn_Banner

 Knowit forskning: Metrikker
- Jan Henrik Gundelsby & Tor Sporsem
I dette foredraget forteller Jan Henrik mer om hvordan Knowit har en forskningssatsing og hvorfor og hvordan Knowit driver med forskning. Tor Sporsem fra SINTEF snakker om metrikker og hvordan vi kan måle effektivitet hos utvikler-team, samt eksisterende forskning fra arbeidet.

 Knowit talks: Dark Patterns i digitale løysingar
 
- Aleksander Nygård Tonheim
UX-designer Aleksander Tonheim gir innblikk i dark patterns og det etiske ansvaret vi har når vi lagar digitale løysingar.

 Knowit talks: Kan man elske kundene sine?

- Espen Oddvik
Vi pakker opp begrepet “strategisk kundeopplevelse” med eksempler fra virkeligheten og ser på hvordan vi skaper logiske sammenhenger i et utenfra-og-inn-perspektiv samtidig som vi bygger et målbilde som gjør at vi får med oss hele organisasjonen på hvor vi skal.

 Knowit Miljøhack presentasjoner

Lagene presenterer sine løsninger etter 2.5 døgn med hardt arbeid.

 Knowit talks: Microsoft Azure - Offentlig sky og datakraft på kanten

- Harald S. Fianbakken
Vi tar et dypdykk ned i Datasentere i Norge, hybrid strategi og datakraft på "kanten" (Edge) - som er populære temaer og meget aktuelt for norske selskaper som også er i stor transformasjon.

 Knowit talks: Å høre hjemme på teamet

- Maja Jaakson
Hvordan skape team der medlemmene føler psykologisk trygghet, blomstrer og skaper gode resultater?

 

Husk å sjekk ut flere videoer på vår YouTube-kanal 💖