Skip to content

Best of: Spring 2021

Nå er endelig sommeren her og vi nyter varme og lyse dager utendørs.🌞🌡La oss ta et tilbakeblikk på hva de flotte menneskene i Knowit har drevet med denne våren.  

Kos deg med foredragene og glem ikke å sjekke ut flere videoer på vår YouTube-kanal 💖

BESTOF_Banner_Clay


Knowit Talks: Fra rådata til maskinlæring
- Johnny Bjånesøy

Data passer sjeldent rett inn i en algoritme. Hvordan kan man hente ut rådata slik at det blir best mulig egnet for maskinlæring?

 


Knowit talks: ordr - Slik lykkes du med OKRs
-Tarjei Bakken, Edwin Fjelltvedt, Stefan Jonski

Ordr AS ble etablert våren 2019, med en idé om å digitalisere serveringsbransjen gjennom en salgs- og markedsføringsplattform. Siden oppstarten i 2019 har Ordr vokst fra å være en idé uten finansiering til å bli blant landets ledende aktører innen mobile bestillingsløsninger i serveringsbransjen. I dag består selskapet av 35 ansatte, betjener 660 kunder og er verdivurdert til 400 millioner norske kroner.


Knowit Talks: Bærekraftige digitale økosystem
- Patrick Monslaup

Ny teknologi driver innovasjon, men hva kan vi gjøre for at systemene vi lager er bærekraftige og påvirker brukere til bedre valg?

 


Knowit Talks: Grønn Nudging
- Bente Sogstad, Henrikke Haugan

Lær mer om grønn nudging, små digitale eller fysiske tiltak som dytter kunder til å ta gode, grønne og bærekraftige valg.

 


Knowit talks: Er dine data klare til å skape verdi i fremtiden?
- Stig Roar Bolkan, Jørn Atle Husbyn, Ingvar Larsson

“You move much faster if you are healthy first than if you are wealthy first” – H. Rosling
Vi jakter alle på økt effektivisering og lønnsomhet, bedre utnyttelse av ressurser og høyere markedsandeler. En avgjørende del av prosessen mot økt verdiskapning avhenger av evnen til å kunne ta i bruk og holde seg oppdatert på aktuelle teknologier, og utnytte mulighetene en økende datamengde gir.