Skip to content

Best of: Winter 2022

Da var det mars allerede, og etter en lang vinter begynner vi så smått å bevege oss mot lengre og lysere dager.☀️ Her kan du se noe av det folk i Knowit har drevet med de siste månedene👇


BESTOF_Banner_winter

 


Knowit talks: An introduction to recommender systems
- Johnny Bjånesøy
I dette foredraget gir Data Scientist og fullstack-utvikler Johnny Bjånesø deg et glimt under panseret av en viktig del av våre digitale liv, nemlig anbefalingssystemer.
Denne presentasjonen vil gi en introduksjon til hvordan anbefalingssystemer fungerer, hovedimplementeringsmetoder og deres brukstilfeller. Knowit Talks: Best Practice Onboarding

- Patrick Monslaup
I talken snakker fagleder, teamlead og fullstack-utvikler Patrick Monslaup om erfaringer fra hvordan man har jobbet med forbedringer av onboarding i Knowit Experience i Bergen, godt støttet av forskningssamarbeid med SINTEF og Knowit-kollegaer i andre byer.Knowit talks: Hvordan bygge en inkluderende kultur i møte med ny normal?

- Ole Alstad, Ellen Kjær
I denne spennende sesjonen deler våre eksperter hvordan vi i Knowit i 2021 har satt
økt fokus på å bevisstgjøre alle medarbeidere om fokus på likestilling og mangfold
gjennom en serie med tiltak. Vi har utviklet det vi kaller en «tre-trinns rakett» med
ulike tiltak som er rettet mot alle ansatte i Norge.User interface regression testing - Is the time now?
- Espen Klem
I dette fordraget snakker Espen om utvikling og testing og mer spesifikt om automatisert UI-testing i fortiden, og hvorfor det ikke har fungert? Han går gjennom Selenium, PhantomJS, og prosjektet Nightmare/Daydream, samt hvorfor Playwright og en testramme du velger, vil fungere.

 

Husk å sjekk ut flere videoer på vår

YouTube-kanal