Skip to content

Knowit er ny hovedpartner på Oslo Business Forum

 

«Vi har lenge ønsket å delta som hovedpartner på Oslo Business Forum, og vi ser virkelig frem til å sette vårt preg på konferansen. Vi skal tilby innhold som oser av fag og kvalitet. Målet er at deltagerne reiser hjem med spennende verktøy og inspirasjon som hjelper dem å løse sine forretningsmessige utfordringer i en urolig verden.» 

- Ellen Kjær, Head of Future Organizations i Knowit Management Consulting.  

 

Verden i omstilling 
 
Nettopp "Thriving in chaos" er tema for årets konferanse. Mange virksomheter står i usikre omgivelser, blant annet forårsaket av endringer i kundeatferd, inntog av nye forretnings- eller tjenestemodeller, kommersialisering av kunstig intelligens, nye krav og et makrobilde i forandring. Hvordan bør man agere? Og hva med selskapene som er mindre utsatt nå, her kan man vel bare tenke "business as usual" – eller hva? 

Den gode nyheten er at det finnes måter å navigere seg ut av dette på. Gjennom to dager skal deltagerne få inspirasjon til å finjustere sine strategiske forutsetninger, fremtidige planer og taktiske prioriteringer, godt hjulpet av ekspertinnsikt om deres mest umiddelbare lederutfordringer.    

I Knowit mener vi at selskaper må evne tre ting i parallell for å ta eierskap til endringer, og gjøre dem til en fordel: (1) Verne om kjernevirksomheten ved å (a)  skape økt kundelojalitet for eksisterende produkter og (b) vurdere grep for intern effektivisering, (2) respondere raskt på uforutsette hendelser og (3) utforske nye inntektsstrømmer. Dette tar ned risiko effektivt og bidrar til å øke selskapets lønnsomhet på sikt. 

 

Godt fornøyd med samarbeidet 

Fredrik C. Paulshus Dehli, partner i Oslo Business Forum, er svært fornøyd med at Knowit får en stor del av ansvaret for dette.   

- Vi er utrolig glade for at vi har med Knowit som en av hovedsamarbeidspartnerne til Oslo Business Forum de neste årene. Knowit er kjent for sin ekspertise og bredde innenfor digital transformasjon, teknologi og innovasjon. I en verden som krever raske og meningsfulle endringer, er Knowit og Oslo Business Forum en god match for å tilby beslutningstakere og ledere verdifull innsikt til å takle utfordringene lederne står overfor, sier han.  

Også Ellen Kjær, Head of Future Organizations i Knowit Management Consulting, gleder seg. 

- For oss i Knowit gjør dette at vi kan bygge merkevaren vår slik at potensielle kunder forstår hvem vi er og hva vi kan bidra med. Det blir også en fin anledning til å forsterke forholdet vårt til eksisterende kunder og bygge nye relasjoner, så dette ser vi frem til. 

Knowit skal ta over sidestage, som er en arena der emnene fra hovedscenen brytes ned i praktisk kunnskap. Den oppgaven går til eksperter som har lang erfaring med forretningsledelse og fagutvikling.   

Det er bare å glede seg til september!  

 
Praktisk informasjon om Oslo Business Forum
Tid: 26 og 27. september 

Sted: NOVA Spektrum i Lillestrøm 

Klarer du ikke vente? 
 

Bli med oss på frokostseminar den 20. juni og lær hvorfor du bør prioritere innovasjon nå. 
 

Meld deg på her. 

Foto: Oslo Business Forum 

Ellen Kjær sirkel

Ellen Kjær

Director | Knowit Management Consultants

Future Organizations

+47 970 12 269

ellen.kjaer@knowit.no