Skip to content

Vi lager Nordens mest spennende gruppe for penetrasjonstestere

Vi er allerede 16 stykker som arbeider med penetrasjonstest hos Knowit. Alt fra selvkjørende biler og tog, til forretnings- og IAM-systemer får kjørt seg når vi er på jobb. Nå skal vi gjøre en historisk satsning og ikke bare bli størst, men også det teamet som best hjelper samfunnet.

Vår visjon er å bidra til et digitalt samfunn hvor alle kan føle seg trygge. Dessverre er det ikke slik i dag: samfunnet har de siste årene blitt digitalisert i rakettfart mens sikkerhetsspørsmålene ikke helt har hengt med. Det ser vi tydelig når vi tester ting som nye systemer eller eksisterende infrastruktur. 

Vi synes ikke dette er greit og vil gjøre noe med det! Vi leverer tradisjonelle penetrasjonstester, men ser også fremover og kan teste nye arbeidsmetoder hvor det forventes at kode produksjonsettes flere ganger hver dag. Vi må altså være proaktive og finne på helt nye måter å arbeide på. Det er kjempemoro!

I Knowit Secure har vi en herlig blanding av penetrasjonstestere, sikkerhetskonsulenter og jurister i det som allerede er en av Nordens største konsulentgrupper innen cybersikkerhet. Alle de andre ansatte er like interesserte i sikkerhet som oss. Men vi vil vokse, bli flere, lære masse og fortsette å utføre spennende, morsomme og interessante oppdrag samtidig som vi prøver å gjøre verden litt bedre.

Så, hva tror du? Vil du være med på reisen?

Velg hvor du ønsker å jobbe:
Oslo
Arendal
Stockholm
Linköping
Göteborg

IMG_4554-1