Skip to content

Best of: Summer 2021

Velkommen tilbake! Vi håper at alle har hatt en fin sommer! Her er et utvalg av noe av det de fine menneskene i Knowit har drevet med i det siste.😎

Husk å sjekk ut flere videoer på vår YouTube-kanal 💖


BESTOF_Banner_Summer


SRF Webinar: Reposisjonering av merkevare
- Ina Stølen, Marvel Skreien Stigen, Borghild Lovise Feet

Det er trangt i frysedisken på Rema 1000. Det er ikke for hvem som helst å få plass her. Isbjørn Is, en liten utfordrer fra Askøy, har fått den sjeldne sjansen til å levere et produkt som skal passe til Remas kundeløfte. Men for å ta opp kampen mot den sterkeste av alle - Diplom Is - måtte Isbjørn Is kle seg for utfordringen. Det krevde en tydeligere og mer attraktiv merkevare. Historien om strategien for hvordan Isbjørn Is skal bli Rema-kundenes foretrukne iskrem er tema for dette webinaret. 


Knowit talks: Hjemlevering og persontransport utenfor storbyene
- Pelin Smines, Knut Brox Moen, Per Arne Lislien, Frode Kjos

Da COVID-19 traff oss i fjor, rammet den startup-en “SammeVei” og deres samkjøringsapp spesielt hardt. Med en stor andel av befolkningen på hjemmekontor, var det lite behov for samkjøring. “SammeVei” omstilte seg raskt og brukte sin domenekunnskap innen mobilitet til å endre forretningsmodellen sin. I dag kan de tilby en handle- og leveringsapp (Pick App) som leverer det du trenger innen få timer.


Barnehagerabatt - hvor vanskelig kan det egentlig være?
 
-Torbjørn Moen

En litt lang og ganske trist historie om en fantastisk innbyggertjeneste som kunne vært.


Erfaringer med AWS Amplify i en oppstartsbedrift
- Brede Y. S. Kristensen

I dette foredraget får du høre mer om Brede sine erfaringer med AWS Amplify i en oppstartsbedrift. Foredraget handler hovedsakelig om hvordan rammeverket i seg selv fungerer, men vil også gi et nyansert bilde på hvordan rammeverket har fungert og hvordan det har hjulpet /ikke hjulpet denne oppstartsbedriften.

 

Sommarjobb i Knowit

-Sigrun Nummedal

IMG_20210728_135153-1

"Denne sommaren har 26 studentar vore så heldige å få jobbe i Knowit i Oslo. Me har hatt ulike stillingar og kundeprosjekt, og me har vore innom ulike teknologiar og utviklingsmetodar. Dette har gitt oss eit innblikk i kvardagen som konsulent i Knowit."

Les innlegget her