Skip to content

Best of: Summer 2020

Welcome back 👋 We hope that you’ve had a nice summer! As you get settled back at your desk, we would like to share with you some of the things we’ve been up to this summer.

Happy watching and don’t forget to check out our YouTube channel for more videos on all things digital! 🤖

 

Øyvind Brande-Lien — En monolog om Inkluderende design 🇳🇴

Inkluderende design tar utgangspunkt i at brukere har forskjellige måter å gjøre ting på og har forskjellige forutsetninger for å kunne gjennomføre oppgaver. Inkluderende design lærer oss å oppdage situasjonene hvor brukertyper blir ekskudert, lære av mangfoldet og videre designe rikere løsninger som inkluderer alle måter å kunne utføre oppgaver på.”

 

Malte Loller-Andersen og Manu Gopinathan — Reinforcement learning: Pac Man 🇳🇴

Hva er Reinforcement Learning? I denne talken svarer vi på det spørsmålet gjennom et praktisk eksempel, der vi trener en agent til å spille Pac-Man på skreddersydde brett. Vi analyserer resultatene og viser hva agenten har lært!

 

 

Øyvind Marthinsen — Micro Frontends i Entur 🇳🇴

I dette foredraget går Øyvind gjennom hva micro frontends er, og hvorfor Entur ønsker å ta det i bruk. Han vil presentere ulike metoder å implementere en micro frontend arkitektur på og hvilke valg Entur tok. Han avslutter med implementasjonsdetaljer om løsningen Entur endte på.

 

Hilde Nilsen — Hva gjorde Covid-19 med digital markedsføring? 🇳🇴

På dette webinaret ser digitalmarkedsfører Hilde Nilsen på hva Covid-19 gjorde med digital markedsføring, og dykker ned i tallene og trendene i månedene som har gått. Hva har endret seg? Hva er vi interessert i nå? Og hvilke tips kan vi som bedrifter og markedsførere ta med oss videre?


Sommeren hos Knowit 
- Ingeborg Steel

 

“Navnet mitt er Ingeborg Steel, og jeg skal begynne på mitt tredje år på Informatikk: Digital økonomi og ledelse ved Institutt for Informatikk ved UiO. I sommer har jeg hatt mitt første møte med relevant arbeidsliv, som utvikler i Knowit i Oslo.”

Les saken her